Bir Hırka Bir Lokma

25.11.2019 226

Projemiz Anasınıfı öğretmenimiz Sabriye KURT rehberliğinde anasınıfı öğrencilerimize uygulanmaktadır.

Proje Hakkında

Günümüz dünyasında akademik başarı kadar, çağdaş hayatın vazgeçilmezi haline gelen; dürüstlük cömertlik, yardımseverlik, şefkat, merhamet, saygılı olma, alçak gönüllülük, hoşgörü, ahlaki değerlere uyma, iletişim kurma, insan ilişkilerine özen gösterme gibi özelliklerin geliştirilmesine çaba harcanmaktadır. Çocuklarımıza bu değerlerin okullarda öğretilmesi hayati bir önem taşımaktadır. Mihver derslerin öğretilmesi ne kadar gerekli ise eğitim ve değerlerimizi öğretmek bir o kadar değerlidir. Projemizde bu değerleri Milli kültürümüzün öenmli şahsiyetlerinden olan Yunus Emre ve MEvlana ile öğrencilerimize aktarmayı hedeflemekteyiz.

18-11-201918-11-2019